Anhörigträffar

Anhörigträff Stockholm 1 november

Plats. Kungsgatan 3
Tid: Kl.12-16
Senast anmälan 28 oktober till Ewa-Britt Gabrielsen på telefon: 070-534 18 82
RAV bjuder på kaffe/dryck och smörgås.
Hjärtligt Välkommen !

Anhörigträff för gemenskap

Många anhöriga till våldsdödade efterfrågar en mötesplats för att dela erfarenheter med andra som drabbats på likande sätt. RAV anordnar anhörigträffar för att skapa gemenskap mellan medlemmar nära sin hemort. Anhörigträffarna är avsedda för anhöriga till våldsdödade.Stödmedlemmar eller andra som vill veta mer om RAV:s verksamheter är välkomna på öppna informationsträffar, läs mer under fliken RAV:s informationsträffar. Klicka här för mer information om hur anhörigträffar går till.

Hur Anhörigträffar kan gå till

Ses löpande på fasta tider som deltagarna kommer överens om.Tänka högt ihop eller prata om det som känns viktigt för deltagarna just för tillfället.Gemensam flaggtillverkning/syverkstad av minnesflaggor.

Sorggrupp kan bildas med kunniga samtalsledare

Kyrkan kan anordna sorggrupper som leds av erfarna diakoner, kontakta kyrkan på er hemort för mer information.

RAV är behjälpliga med kontaktförmedling till erfarna diakoner som kan ge utbildning och vägledning till kyrkans personal på er hemort. Kontakta RAV för mer information.

För mer information om anhörigträffar eller för kontaktinformation till samtalsledare som kan vägleda en nybildad grupp eller för professionell rådgivning till samtalsledare, vänligen kontakta oss via e-post: ..">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.