Anhörighelg 2016

24-25 september
Plats: Stenungsbaden,Västkusten

RAV har den stora glädjen att inbjuda till 2016 års anhörighelg 24-25 september till Stenungsbaden Yacht Club

För den som vill komma till Stenungsbaden redan på fredagen den 23 september så kostar rummen 630 kr/pp i dubbelrum och 880 kr/pp i enkelrum. Detta betalar vi själva. Vill man äta middag på fredag så finns det bl a en 2-rättersmeny för 320 kr / pp
Vill ni prova på SPA så är priset 250 kr / pp

Lördag/söndag står RAV för kostnaden

Stenungsbaden Yacht Club ligger på västkusten drygt 4 mil norr om Göteborg., på den lilla ön Stenungsön vid samhället Stenungsund.

Lördag
Förmiddagsfika
Lunch
Eftermiddagsfika
2-rätters middag

Söndag
Frukost
Förmiddagsfika
Lunch

Vi börjar på lördagen kl 10.00
och slutar på söndagen kl ca 14.00
(länk till detaljerat program längre ner i artikeln)

Årets föreläsare är Bobby Stankovic. Bobby blev själv skadad och miste sin flickvän och kusin i Backabranden (Diskotekbranden).
Vid lämplig tidpunkt kommer vi att hålla en minnesstund för våra anhöriga Anmälan görs på bifogad blankett eller till 

Blanketten skickas till:
Ewa-Britt Gabrielsen
Stabbläggargatan 44, 804 31 Gävle
(Länk till blankett längre ner i artikeln)

VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR

RAV:s STYRELSE GENOM

Språkrör Marie Johansson 070-979 61 62
Språkrör Ewa-Britt Gabrielsen 070-534 18 82

Sista anmälningsdag är 30 juni
Platserna är begränsade. Så först till kvarn……

Under fredagskvällen kommer det, för dom som vill, att finnas möjligheten att få träffa Mediet Helene Ljung. En viss kostnad för detta tillkommer…

Representanter från styrelsen kommer att ta emot er

 Dokumentation

Anmälningsblankett:
Anmalngsbl_A-H_2016.pdf 
Program:
Program_A-H_2016.pdf

Språkrör, föreläsare och ledamot

Ewa-Britt Gabrielsen

Hej, jag heter Ewa-Britt Gabrielsen och är från Gävle. Jag är mamma till Marcus som helt oprovocerat sparkades ihjäl på Kungsgatan i Stockholm den 5 maj 2005. Marcus avled den 7 maj utan att ha vaknat upp efter de massiva sparkar han fått mot sitt huvud.

Marcus var vår ende son och i september samma år skulle han ha fyllt 30 år. Alla Marcus framtidsdrömmar, och även våra, totalkraschade på en sekund. Min man Oddvar och jag bestämde tidigt att göra något för att försöka hejda detta totalt meningslösa våld som pågår i vårt samhälle.

Marcus sa alltid att man skulle lägga energin på bra saker. Det har vi försökt göra genom att vara ute i skolor och berätta om vad sparkar och slag kan få för följder. Tyvärr avled Oddvar i november 2009. Jag kommer att fortsätta med vårt arbete i mån av tid och ork.

Föreläsningen består av en bildpresentation av Marcus där man får lära känna honom medan jag berättar. Efter det följer ett bildspel med musik från platsen där allt hände och fram till domarna som avkunnades. Sist spelas en sång som Marcus bästa barndomsvän skrev den natten när han fick reda på vad som hänt. Efteråt får man ställa frågor. Föreläsningen tar cirka 60 till 90 minuter.